2023-2024 Yaz Okulu Kayıtları

Değerli Öğrencilerimiz,

2023 – 2024 akademik yılı yaz okulu başvuruları, 24 Haziran 2024 ile 8 Temmuz 2024 tarihleri arasında online olarak www.nisantasi.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Dersler, 8 Temmuz 2024 ile 23 Ağustos 2024 tarihleri arasında İstanbul Nişantaşı Üniversitemiz Maslak Neotech kampüsümüzde yüz yüze yapılacaktır.

Yaz okulundan hem üniversitemizde okuyan öğrenciler hem de diğer üniversitelerde okuyan öğrenciler ders alabileceklerdir.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri yaz okulundan 20 AKTS (20 AKTS ders yükünü aşması halinde en fazla 3 ders) ders yükü alabilirler.

Diğer kurum öğrencileri ise yaz okulundan kendi kurumlarının onay vermiş olduğu sayı/akts/kredi de ders alabilirler.
Yaz okulunda öğretim elemanı tarafından belirlenecek tarihte bir ara sınav ve eğitimin son haftasında bir final sınavı ile değerlendirme yapılacaktır.

Ön lisans ve lisans programlarında okuyan öğrencilerimiz için Yaz Okulu ücret bilgileri aşağıdaki gibidir.

T.C. vatandaşı öğrenciler için:

Yaz Okulu Ön lisans Programları Kredi Ücreti

2000 TL (KDV Dahil)

Yaz Okulu Lisans Programları Kredi Ücreti

3000 TL (KDV Dahil)

Yaz Okulu Lisans- Ön lisans Hazırlık Okulu Ücreti

15.000 TL (KDV Dahil)

Uluslararası öğrenciler için:

Ön lisans programları Kredi Ücreti

200 USD (KDV Dahil)

Lisans programları Kredi Ücreti

250 USD (KDV Dahil)

Yaz Okulu Lisans- Ön lisans Hazırlık Okulu Ücreti

1200 USD (KDV Dahil)

TL Ödemeler için;

Tüm banka hesapları üzerinden, TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41 IBAN numaralı İstanbul Nişantaşı Üniversitesi hesabına havale / EFT işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Açıklama kısmına mutlaka Öğrenci Adı Soyadı, TC Kimlik Numarası yazılmalıdır.

Açıklama kısmında eksiklik ya da hata olan ödemeler işleme alınamamaktadır. Bu sebepten doğacak aksaklıklardan İstanbul Nişantaşı Üniversitesi sorumlu değildir.

Alıcı Adı: İstanbul Nişantaşı Üniversitesi

Şube Adı: Vakıfbank – Etiler Şubesi

Açıklama: Öğrenci Adı Soyadı ve T.C. Kimlik Numarası

USD Ödemeler için;

Alıcı Adı: İstanbul Nişantaşı Üniversitesi

Şube Adı: Vakıfbank – Etiler Şubesi

IBAN: TR86 0001 5001 5804 8016 5740 62

Açıklama: Öğrenci Adı Soyadı ve Pasaport Numarası

YAZ OKULU DERS SEÇİMİ VE KAYIT İŞLEMLERİ;

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri için

Öğrenci Bilgi Sistemi (www.obis.nisantasi.edu.tr) üzerinden gerçekleştirilecek olup, güz ve bahar yarıyılı ders seçimi sürecinde kullanılan ekranlar üzerinden yapılacaktır. Ders kayıt işleminden önce yanlış ders seçimi yapılmaması için öğrencilerin öncelikle danışmanları ile görüşerek ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Yaz okulu ders seçimi ve kayıt sürecinde izlenecek yolları görmek için lütfen TIKLAYINIZ

Diğer üniversitelerden gelen misafir öğrenciler için,

Yaz okulu kayıtları İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Misafir öğrencilerimizin öncelikle http://obis.nisantasi.edu.tr/ogrenci/ogr0228/default.aspx?lang=tr-TR adresi üzerinden “İlk Giriş” ekranını kullanarak kaydolmaları gerekmektedir.

Yaz okulunda açılacak olan ön lisans ve lisans derslerinin Excel listesini görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Yaz okulunda açılacak olan ön lisans ve lisans derslerinin PDF listesini görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Yaz okulundan ders almak isteyen misafir öğrenciler, ders içeriklerine http://ebp.nisantasi.edu.tr/dereceprogramlari/1 adresinden ulaşacak olup, ders arama kısmına talep edecekleri dersi yazıp, dersi seçtikten sonra “Rapor” butonunu tıklayarak PDF dosyasına ulaşabileceklerdir.

Misafir öğrenciler için İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nden alınan yaz okulu derslerinin kayıtlı olduğunuz üniversite tarafından uygunluğunun alınması misafir öğrencinin sorumluluğundadır.

Yaz okulu ile tüm konularda bilgi almak için yazokulu@nisantasi.edu.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Apply Nişantaşı