2022-2023 Yaz Okulu Kayıtları

Değerli Öğrencilerimiz,

2022 – 2023 akademik yılı yaz okulu başvuruları, 26 Haziran 2023 ile 17 Temmuz 2023 tarihleri arasında online olarak www.nisantasi.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Dersler, 17 Temmuz 2023 ile 1 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Nişantaşı Üniversitemiz Maslak Neotech kampüsümüzde yüz yüze yapılması planlanmaktadır.

Yaz okulundan hem üniversitemizde okuyan öğrenciler hem de diğer üniversitelerde okuyan öğrenciler ders alabileceklerdir.

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri yaz okulundan 20 AKTS (20 AKTS ders yükünü aşması halinde en fazla 3 ders) ders yükü alabilirler.

Diğer kurum öğrencileri ise yaz okulundan kendi kurumlarının onay vermiş olduğu sayı/akts/kredi de ders alabilirler.
Yaz okulunda öğretim elemanı tarafından belirlenecek tarihte bir ara sınav ve eğitimin son haftasında bir final sınavı ile değerlendirme yapılacaktır.

Ön lisans ve lisans programlarında okuyan öğrencilerimiz için Yaz Okulu ücret bilgileri aşağıdaki gibidir.

Ücret

Yaz Okulu Kredi Ücreti

1250 TL (KDV Dahil)

Yaz Okulu Ön Lisans Hazırlık Okulu Ücreti

6000 TL (KDV Dahil)

Yaz Okulu Lisans Hazırlık Okulu Ücreti

6000 TL (KDV Dahil)

Yaz Okulu Yabancı Öğrenci Kredi Ücreti

150 $ (KDV Dahil)

Yaz Okulu Yabancı Lisans Hazırlık Okulu Ücreti

900 $ (KDV Dahil)

Yaz Okulu Yabancı Ön Lisans Hazırlık Okulu Ücreti

900 $ (KDV Dahil)

Ödemesini EFT yolu ile islem yapmak isteyenlerin aşağıdaki banka bilgilerini kullanmaları gerekmektedir.

TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41

Alıcı- İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Açıklama- ÖĞRENCİ AD SOYAD VE T.C. KİMLİK NUMARASI YAZILMALIDIR.

YAZ OKULU DERS SEÇİMİ VE KAYIT İŞLEMLERİ;

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri için

Öğrenci Bilgi Sistemi (www.obis.nisantasi.edu.tr) üzerinden gerçekleştirilecek olup, güz ve bahar yarıyılı ders seçimi sürecinde kullanılan ekranlar üzerinden yapılacaktır. Ders kayıt işleminden önce yanlış ders seçimi yapılmaması için öğrencilerin öncelikle danışmanları ile görüşerek ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.

Yaz okulu ders seçimi ve kayıt sürecinde izlenecek yolları görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Diğer üniversitelerden gelen misafir öğrenciler için,

Yaz okulu kayıtları İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.

Misafir öğrencilerimizin öncelikle http://obis.nisantasi.edu.tr/ogrenci/ogr0228/default.aspx?lang=tr-TR adresi üzerinden “İlk Giriş” ekranını kullanarak kayıt olmaları gerekmektedir.

Yaz okulunda açılacak olan ön lisans ve lisans derslerinin Excel listesini görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Yaz okulunda açılacak olan ön lisans ve lisans derslerinin PDF listesini görmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Yaz okulundan ders almak isteyen misafir öğrenciler, ders içeriklerine http://ebp.nisantasi.edu.tr/dereceprogramlari/1 adresinden ulaşacak olup, ders arama kısmına talep edecekleri dersi yazıp, dersi seçtikten sonra “Rapor” butonunu tıklayarak PDF dosyasına ulaşabileceklerdir.

Misafir öğrenciler için İstanbul Nişantaşı Üniversitesi’nden alınan yaz okulu derslerinin kayıtlı olduğunuz üniversite tarafından uygunluğunun alınması misafir öğrencinin sorumluluğundadır.

Yaz okulu ile tüm konularda bilgi almak için yazokulu@nisantasi.edu.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.

Apply Nişantaşı